Stiuca cu legume si vin alb la cuptor

de rodica_m in Peste, 5 Noi 2011 | 19219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • sare , piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume si vin alb la cuptor:

Stiuca se curata bine de maruntaie, se spala si se portioneaza, (nu am pus capul si coada). 

In tava asezam pestele, apoi legumele taite, ceapa si morcovul rondele, ardeii si rosiile fasii, sau cum doriti, condimentam dupa gust si stropim cu vin alb, adaugam rozmarinul.

Dam la cuptorul incins pentru 30 min, apoi am mai adaugat 100 ml apa si am mai lasat aprox. 20 min. mai exact pana este gata.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume si vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau copt cu rosii