Stiuca cu legume

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2013 | 10871 vizualizari

 

E vremea preparatelor la cuptor . Sunt mai sanatoase inabusite-coapte decat prajite .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele stiuca
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 2 rosii
  • 1 pahar vin alb
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • rosii , masline - pt. decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume:

Rondelele de stiuca se sareaza , se pipareaza si se pun intr-o tava .

Legumele se spala , se curata , se taie marunt si se pun deasupra pestelui.

Se pune un pahar de apa, vinul  si uleiul .

Se da la cuptor 20 minute .

Serviti pestele decorat cu rosii, masline si verdeata .

TIPS-URI

1

Preferati pestele proaspat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (18)

Valclaudia 1

16.12.2013, 18:08

ce culori! Dar ce gust trebuie sa fi avut....

nadea68 1

16.12.2013, 22:03

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:39

asta da reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu amestec chinezesc