Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Mai 2017 | 3469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura suc de lime (1 lime)
  • 1 lingura sos de chili
  • 75 ml sos Oyster
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
  • 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
  • orez sau taitei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai:

Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia. 

Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde,  2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat. 

Se serveste cu orez sau taitei. 

TIPS-URI

1

In prima imagine cu carne de porc, in a doua cu proteina vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu porc si cartofi