Stir Fry Ramyun

de Mitinita in Paste, 4 Iun 2012 | 8903 vizualizari

 

Va mai amintiti taitetii koreeni,nu? Vreau sa va arat cat de versatili sunt. Supa v-am aratat-o deja,iata ca in cateva minute reusim sa avem si felul doi.
Puteti folosi si alte ingrediente pe care le aveti la indemana,de asemenea puteti adauga si carne.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de taitei instant
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • un ardei
  • 100 gr ciuperci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir Fry Ramyun:

Ceapa verde se taie rondele.

Morcovul se curata si se taie betigase (specific bucatariei coreene)

Se feliaza ardeiul si ciupercile.

Taiteii se fierb 3 minute si apoi se scurg.

Se infierbanta o tigaie si se adauga legumele,se calesc putin,apoi se adauga taiteii.

Se condimenteaza cu pliculetul din pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir Fry Ramyun" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

iry-gabriela 1

04.06.2012, 23:16

Bya Ralu 1

05.06.2012, 10:43

arata tare interesant

bubbyXkpop 1

08.08.2012, 13:04

"...apoi se adauga taiteii."
Taiteii se adauga cat legumele sunt inca pe foc?
Apropo,multumim pentru retete! >(^-^)< Excelente!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bami Goreng