Stir fry de pui cu sos Hoisin

de Brindusa in Pui, 16 Apr 2010 | 8149 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.04.2010, 23:49

Fara garnitura de orez nu se poate? E foarte bun si usor de pregatit !

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:33

danym 1

14.09.2010, 09:37

La Dragonul Rosu 1 , la etaj este un magazin cu produse chinezesti, unde gasesti tot ce vrei la preturi bune.

danym 1

14.09.2010, 09:40

Daca-mi permiti un sfat, niciodata la retetele chinezesti sau orientale in general nu folosesti ulei de masline. Poti folosi fara probleme uleiul de floarea soarelui. Uleiul de susan este in special pentru aroma, nu se foloseste la prajit .

Brindusa 1

11.10.2010, 19:05

Nu ma deranjeaza sfaturile, danym. Dar unde ai vazut ca folosesc ulei de masline? Eu am scris de porumb.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]