Ştevie cu orez - de post

de Oana in Mancaruri de post, 13 Apr 2009 | 25482 vizualizari

 

Mama facea mereu mancarica asta cand aparea stevia, e delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi cu stevie
  • o ceasca cu orez
  • o ceapa
  • o legatura de ceapa verde
  • o ceasca cu suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ştevie cu orez - de post:

Stevia se curata, se spala si se opareste cu apa clocotita. Apoi se scurge si se taie marunt. Orezul se spala in mai multe ape. Ceapa uscata si cea verde se curata si se taie marunt. Se pun toate intr-o craticioara, se adauga 5 cesti cu apa rece, se condimenteaza si se pune o lingura de ulei. Se pune craticioara in cuptor cam jumatate de ora, pana se umfla orezul. Apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa mai scada 10 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se presara patrunjel verde deasupra.

Merge de minune cu o salata verde cu "de toate" :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ştevie cu orez - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare cu ciuperci si alte legume