Spuma de capsuni

de Lau in Dulciuri, 12 Iun 2014 | 5923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 8 linguri zahar
  • 400 g capsuni
  • Optional
  • frisca
  • ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,

Adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa si sa topit zaharul,

Intr-un vas adaugam capsunii si ii mixam cu mixerul vertical

Adaugam cpiureul de capsuni din care am oprit putin peste spuma de albusuri si amestecam,

Am adaugat putin piure de capsuni  pe fundul unui paar dupa care am adaugat spuma de capsuni,piure de capsuni si frisca,

Se poate decora dupa preferinta

Se da la rece cca 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Giana 1

13.06.2014, 11:30

Am facut ieri, foarte bun

Aletta 1

23.05.2015, 09:09

Azi fac si eu.. bravo

Lau 1

23.05.2015, 20:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca