Foile de placinta se lasa la dezghetat.
Urda se amesteca cu smantana, zaharul, 3 plicuri zahar vanilat, 3 oua si stafidele si se lasa sa se topeasca zaharul si sa se hidrateze stafidele.
Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt.
Se intinde o foaie de placinta, se unge cu ulei si se pune deasupra a doua foaie.
Se ung foile cu branza, se ruleaza si se pune in tava.
Se procedeaza la fel cu toate foile si toata branza si se aranjeaza in tava in forma de spirala.
Se unge deasupra cu ulei si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30 minute pana se rumeneste putin.
Se amesteca bine iaurtul cu 3 oua si un plic de zahar vanilat.
Se scoate tava dupa 30 minute, se inteapa cu o furculita pe toata suprafata si se toarna deasupra amestecul de iaurt.
Se niveleaza pe toata suprafata si se introduce iar in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste frumos.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se scoate hartia de copt.
Se portioneaza si se serveste.
Se poate presara cu zahar pudra.
Pofta Buna!