Spatzle cu sos, legume si carne

de T I M E A in Paste, 26 Noi 2012 | 10411 vizualizari

 

Imi plac tare mult pastele in diverse combinatii....iar pastele acestea nemtesti sunt printre cele mai bune. Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr spatzle
  • 450 gr carne tocata amestec
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu sos, legume si carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.

Spalam si curatam legumele.

Punem uleiul de masline intr-un wok si  calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.

Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.

Cand carnea este prajita turnam sucul de rosii adaugand apoi zaharul, usturoiul tocat marunt si busuiocul.

Lasam sa fiarba aprox 10 minute.

Pastele scurse de apa le turnam peste sos si amestecam bine.

Servim cald.

Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu sos, legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume