Imi plac tare mult pastele in diverse combinatii....iar pastele acestea nemtesti sunt printre cele mai bune. Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.
Spalam si curatam legumele.
Punem uleiul de masline intr-un wok si calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.
Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.
Cand carnea este prajita turnam sucul de rosii adaugand apoi zaharul, usturoiul tocat marunt si busuiocul.
Lasam sa fiarba aprox 10 minute.
Pastele scurse de apa le turnam peste sos si amestecam bine.
Servim cald.
Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.