Spatzle cu sos, legume si carne

de T I M E A in Paste, 26 Noi 2012 | 10611 vizualizari

 

Imi plac tare mult pastele in diverse combinatii....iar pastele acestea nemtesti sunt printre cele mai bune. Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr spatzle
  • 450 gr carne tocata amestec
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu sos, legume si carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.

Spalam si curatam legumele.

Punem uleiul de masline intr-un wok si  calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.

Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.

Cand carnea este prajita turnam sucul de rosii adaugand apoi zaharul, usturoiul tocat marunt si busuiocul.

Lasam sa fiarba aprox 10 minute.

Pastele scurse de apa le turnam peste sos si amestecam bine.

Servim cald.

Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu sos, legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ardei copt