Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame sparanghel verde
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • 30 grame Chorizo
  • branza albastra (eu am folosit mix de Gorgonzala si Mascarpone), dupa gust
  • patrunjel tocat
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra:

Sparanghelul se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute pe parte. La final se adauga sare si ulei de masline. 

Intre timp, se toaca chorizo si branza si se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare si piper.

Se incalzeste o tigaie cu putin ulei, la foc mediu spre mic si se adauga chorizo.Se prajeste cateva minute, apoi se transfera pe prosoape de bucatarie. In aceeasi tigaie, se adauga ouale. Se amesteca incontinuu pana cand ouale sunt aproape gatite, dar cremoase. La final, se adauga chorizo. 

Se aseaza sparanghelul pe farfurii, iar deasupra ouale cu chorizo, branza albastra, patrunjelul si piper. 

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecel umplute