Sparanghel cu bacon

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 13098 vizualizari

 

Un aperitiv delicios. Mi-a iesit un pic cam sarat si de aceea a mers de minune langa o bere pe masa:D. Trebuie neaparat gustat baconul inainte de a adauga sare peste el. Este deja sarat si probabil nu ar mai trebui sare.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 15 bucati sparanghel verde
  • 15 felii bacon
  • 15g unt
  • 1/5 lingurita zahar
  • 1 felie de lamaie
  • ulei de masline
  • piper
  • sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu bacon:

Curatam sparanghelul si il spalam bine. Il punem apoi la fiert in apa clocotita maxim 3-4 minute impreuna cu zaharul, untul si felia de lamaie.
Dupa ce il scoatem din oala, il lasam un pic sa se raceasca apoi invelim fiecare bucata intr-o feliuta de bacon.
Asezam in tava si piperam. Cine mai doreste si sare, poate adauga un pic.
Stropim cu ulei de masline si dam in cuptorul preincalzit la 200C pana se rumeneste asa cum dorim.
Noua ne-a placut tare mult! Absolut delicios! Daca gasiti sparanghel in piata, sa nu-l ocoliti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi