eu spanacul de obicei il fac doar cu usturoi si lapte, dar m-am gandit sa schimb un pic registrul...mancasem candva demult la cineva facut cu ceapa ca o tocanita...si a fost interesant, doar ca nu stiam exact cum era ala facut, asa caam pus ce mi-a trecut mie prin cap....
spanacul decongelat l-am oparit si apoi l-am scurs f bine de apa. l-am tocat apoi marunt.
intr-o cratita am pus ceapa, usturoiul pisat si adreiul tocate cu 2 lg de ulei, am adaugat bulion si apoi am adaugat spanacul. am mai pus o ceasca de lapte si am lasat sa fiarba asa inabusit, mai adaugand dupa nevoie supa de carne. la sfarsit am pus 2 lg de amidon dizolvat in apa, pt as e forma sos.( mai nou nu mai fol. faina pt sosuri, ci amidon).
am servit cu oua ochiuri...cate a putut duce fiecare...eu numai unul!!!!
P.S. nu am avut habar unde sa incadrez reteta...pana la urma am pus-o la garnituri....