Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

de Catalina L in Mancaruri de legume, 28 Iul 2020 | 1727 vizualizari

 

O reteta delicioasa.
Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de spanac proaspat curatat
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper
  • paprika
  • ierburi uscate de Provence
  • 1 felie fina de branza Gouda
  • 2-3 felii fine de jambon de Parma
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda:

Curatati spanacul, spalati-l si taiati-l marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.

Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.

Condimentati si adaugati smantana.

Reveniti 2-3 minute.

Il puteti servi imediat simplu.

Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.

Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.

Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou