Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Am pregatit spanac pana acum de multe ori si mereu il preparam dupa aceeasi reteta clasica pe care o stiam. Astazi insa am fost mai inventiva si m-am gandit sa il pregatesc putin mai diferit.
Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.
Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si am lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.
Spre final am adaugat si patrunjelul tocat.
1
Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic.
2
Noi l-am servit cu lamaie.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult