"retete de post creative" .....Vorba mamei , ''diabetul asta e o boala domneasca'' daca l-ai avea doar pe el......in fine , mama cauta sa diversifice, sa combine ca e satula sa manance mereu aceleasi chestii ''plictisitoare''.....
Prazul si ceapa se curata si se taie marunt. Se pune ulei intr-o tigaie ( sau unt daca e de dulce) si se adauga prazul si ceapa, se calesc pana se inmoaie bine prazul, se adauga o lingurita delikat legume , se amesteca bine. Dupa ce sunt bine calite ceapa si prazul se adauga 1/2 ceasca cu apa si spanacul congelat, se pune un capac deasupra tigaii si se lasa sa se inabuseasca bine pana ce spanacul se dezgheata si se inmoaie bine si a scazut toata apa. Separat ciupercile curatate se stropesc cu ulei ( sau unt cand e de dulce ) se adauga un pic de delikat legume si piper in fiecare palarioara ( daca e de dulce punem si cascaval ras), se pune tigaia pe foc se acopera cu un capac si se lasa cca 15 min . Facem si-o mamaliga vartoasa si servim spanacul alaturi de ciupecute, presaram si patrunjel verde.