Este o mancare foarte aromata si cu putine calorii, ideala pentru programele de slabit sau atunci cand vrem sa mancam ceva mai lejer.
Se taie atat pieptul de pui cat si prazul si zuchinni in felii subtiri si lungi, de unde vine si denumirea de spaghetti , la zuchinni si praz taiem prima data in bucati de 5-6 cm ca sa nu iasa prea lungi. Punem in wok la incins lingurita de ulei si imediat adaugam spaghetiile de pui si legume, condimentam cu sare, ghimbir, si amestecam din cand in cand cu o spatula timp de 5 minute. In timpul asta preparam supa de legume din 150 ml de apa, putin delikat de legume sau amestec natural de legume ( eu am pus vegeta mea naturala) si o jumatate de ardei iute taiat bucatele mici.
Dupa cele 5 minute adaugam in wok si supa de legume si frunza de salvie taiata marunt si mai lasam 2 minute sa fiarba la foc iute . Se serveste fierbinte, cu o felie de paine prajita. Ghimbirul ii da o aroma aparte si combinatia cu legumele este una foarte reusita. Am gasit aceasta reteta pe un site si are si un filmulet de realizare, il voi atasa in viitor pentru a fi si mai usoara prepararea.Va doresc pofta buna !