Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

de Oana in Spaghete, 3 Iul 2011 | 5504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g rasol alb de vitel
  • 250 ml supa de vitel
  • o rosie mare de gradina
  • o mana de rosii uscate (sau in ulei)
  • 2 linguri condimente uscate pentru spaghetti (rosii uscate, usturoi, busuioc, oregano, ceapa, capere)
  • sare
  • 250 g spaghetti
  • patrunjel verde
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb:

Carnea de vitel se fierbe pana se inmoaie bine, se opreste zeama in care a fiert. Rosia se curata de coaja si se taie cuburi mici, rosiile uscate se taie felii subtiri. Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se incinge putin ulei, se pun rosiile uscate si condimentele, apoi se adauga rosiile cubulete si supa de vitel. Carnea se mixeaza la robot si se pune in sos. Se adauga sare dupa ust si se lasa la fiert 5 minute. Spaghetel scurse de apa se amesteca in sos, se mai lasa pa foc 5 minute si se serves cu patrunjel verde tocat fin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ton