Spaghete cu gust viu

de - Andreea - in Spaghete, 27 Ian 2014 | 3852 vizualizari

 

Denumirea originala : Spaghetti al gusto vivo

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip spaghete
  • 1 cutie ton ( 100 gr )
  • 150 gr ciuperci tip champignon
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 catel mare de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu gust viu:

Usturoiul il curatam il taiem in doua si il punem la calit in putin ulei de masline.Adaugam sucul de rosii si lasam sa scada la foc mic pana ce devine un sos gros .

Ciupercile le spalam,le curatam si le feliem.Le punem la calit cu sare pana ce lasa toata apa.Adaugam apoi tonul maruntit sare,piper si amestecam lasand pe foc 2-3 minute.

Separat punem apa la fiert.Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet .

Cand pastele s-au fiert,le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de rosii.

Adaugam ciupercile impreuna cu tonul si le servim calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu gust viu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti a la trapanese