Spaghetti cu scoici

de irena in Spaghete, 22 Feb 2012 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti Barilla,
  • 300 gr scoici,
  • 4 catei usturoi,
  • 175 ml ulei masline,
  • 100 ml vin alb demisec,
  • 1 leg patrunjel verde,
  • 1 ardei iute,
  • 100 gr parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu scoici:

Se fierb pastele 10 min sau conf instructiunilor de pe pachet,se scurg si se amesteca cu 50 ml ulei masline ca sa nu se usuce sau lipeasca.

Intr o tigaie se toarna 125 ml ulei masline se incinge bine si se adauga usturoiul taiat rondele,se lasa la calit 3-4 min,apoi se adauga ardeiul iute taiat rondele,scoicile care in prealabil au fost curatate,vinul si se lasa pe foc mediu timp de 10 min.Scoicile sunt fierte atunci cand se deschid,cele care nu se deschid trebuie aruncate.Se inchide focul,se adauga peste scoici pastele,patrunjelul verde tocat si parmezanul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu scoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete cu scoici decorticate, cu unt si parmezan