Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon

de laylalala in Spaghete, 27 Mai 2010 | 3218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 gr dovleac gata curatat, taiat cubulete
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 2 lingurite tarhon maruntit
  • 200 gr ciuperci, feliate
  • 175 gr spaghetti
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon:

Incinge o tigaie mare la foc potrivit.Adauga uleiul de masline apoi adauga dovleacul, usturoiul si tarhonul si caleste-le pana cand dovleacul incepe sa se rumeneasca, aprox.5 minute.Adauga 250 ml apa, acopera tigaia si lasa dovleacul sa fiarba 15 minute pana cand se inmoaie.Adauga ciupercile si caleste-le 5 minute, amestecand des.

Intre timp fierbe pastele comform instructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele si amesteca-le cu compozitia din tigaie adaugand si 100 ml apa in care au fiert pastele.Asezoneaza-le dupa gust, adauga 2 linguri parmezan, amesteca si serveste spaghetele cu parmezanul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de carne presata