Spaghetti Bolognse

de kitchenflavors in Spaghete, 13 Dec 2010 | 6384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 160 g spaghetti (80g/persoana este suficient)
  • 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1/2 conserva rosii cuburi in suc propriu
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1/2 pahar de vin alb sau rosu, eu am pus alb
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognse:

Calim ceapa in uleiul de masline, adugam carnea tocata si o lasam la foc mic pana ce se rumeneste si scade toata apa, in acest moment adaugam usturoiul tocat si vinul. Amestecam energic, iar cand vinul s-a evaporat adaugam rosiile in suc propriu si o cescuta de apa. Condimentam cu sare, piper, busuioc, oregano si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Intre timp fierbem pastele in apa cu sare de mare grunjoasa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte pastele le asezam pe farfurii, si adaugam sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]