Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)

de irena in Spaghete, 16 Mar 2012 | 17527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti ,
  • 100-150 gr parmezan ras,
  • 4 catei usturoi,
  • 1 ardei iute,
  • 75 ml ulei masline,
  • cateva fire patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino):

Pastele le fierb conform instructiunilor de pe pachet si le scurg.

Intr-o tigaie ,adaug uleiul de masline si calesc ptr 3 min. usturoiul taiat cubulete si ardeiul iute taiat rondele,apoi adaug pastele si le las 1- 2min pe foc.Inchid focul si adaug parmezanul ras si patrunjel verde tocat.

Cantitatea e suficienta ptr 4 portii.

TIPS-URI

1

Pastele si uleiul de masline trebuie sa fie de f buna calitate.

2

Nu inlocui uleiul de masline cu ulei de floarea soarelui si nici parmezanul cu cascaval sau alta branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

irena 1

17.03.2012, 18:20

Va multumesc !

VERONICA2607 1

19.03.2012, 12:50

super bune!!!!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 22:55

mamma mia ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara