Intr-o oala punem sa fiarba apa cu putina sare si 2 linguri ulei.Cand apa incepe sa fiarba adaugam spaghetele pe care le rupem in doua si le lasam sa fiarba la foc mic timp de 6-8 minute.Dupa ce sau fiert le punem intr-un strecutator si le scugem de apa si le bagam sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie punem putin ulei sa se incalzeasca si adaugam ceapa taiata marunt.O lasam 2-3 minute si adaugam ardeiul taiat marunt.Conserva se scoate din cutie si se taie cubulete mici dupa care se adauga impreuna cu ceapa si ardeiul.Se lasa 2-3 minute sa se caleasca si adaugam o lingurita boia dulce si sosul de rosi.Condimentam cu sare,piper,delicat si putin oregano si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.Dupa ce au trecut 10 minute oprim focul si turnam sosul peste spaghete.
POFTA BUNA!!!