Spaghetti alla puttanesca

de Bucataras in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 5601 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  320 gr spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 4 catei usturoi tocati
  • o cutie de rosii Cirio Pelata
  • 6 fileuri de ansoa tocate marunt
  • o lingura de capere, spalate si scurse, tocate marunt
  • 12 masline fara simburi, feliate
  • 1 ardei iute uscat pisat
  • 1 lingura frunze proaspete de oregano
  • 1-2 linguri de pasta de rosii Cirio
  • 6 rosii uscate la soare tocate marunt
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti alla puttanesca:

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

26.03.2011, 23:15

la masa

deyutzky 1

28.03.2011, 01:50

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:34

cand am citit titlul m-a amuzat..putana in italiana inseamna curva dar oricum spaghetele sunt deliciuuuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla puttanesca