O mancare sanatoase cu paste fara gluten, fara lactoza si fara oua si cu multe legume. Buna si pentru cei cu intoleranta la gluten, dar si pentru cei care aleg un mod de viata mai sanatos. In plus este si o mancare de post.
Pastele le punem la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj iar dupa ce s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-un wok incins in care am pus putin ulei de masline, calim morcovii taiati betigase. Adaugam apoi ceapa si cele doua tipuri de ardei taiate felii si le calim amestecand. Adaugam o jumatate de cana de apa si lasam sa fiarba pana se evapora apa timp suficient pentru ca legumele sa se inmoaie putin dar sa ramana usor crocante totusi.
Adaugam sosul de soia si ketchupul si un pic de piper si lasam cateva minute pe foc iar la final adaugam si porumbul dulce si amestecam.
Impreunam pastele cu amestecul de legume si presaram deasupra busuioc uscat.
Servim mancarea cu un pahar de vin alb sau rose.
Sa aveti pofta ca eu cu siguranta am avut :)!