Daca tot s-a mancat azi peste, am deschis doua conserve de ton, pe care le pastram pentru a face o reteta de pasta.
Stiti vorba aceea: "nu e pentru ce se pregateste ci pentru ce se nimereste", ma rog, era altfel zicala.
Am pus apa la fiert cu putina sare si cand a atins punctul de fierbere am adaugat spaghetele. am lasat cam 15 minute la fiert la foc mediu dupa care le-am scurs si le-am trecut prin jet de apa rece.
In acelasi timp am pregatit si restul ingredienteleor.
Ceapa si usturoiul le-am curatat si tocat marunt si le-am innabusit cu putin ulei de masline si apa.
Am adaugat ciupercile scurse si tocate marunt si am asezonat cu piper sare, cimbru si oregano.
Le-am lasat pe foc pana s-a patruns bine ceapa, apoi am adaugat tonul maruntit si scurs, am amestecat bine si am rasturnat peste spaghete.
Rapid si gustos.