Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 25 Noi 2010 | 14700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * 300 g spaghete fara ou
  • * 4 ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1/2 morcov ras
  • * 5 catei usturoi
  • * 200 g rosii in bulion
  • * 1 lingura pasta de tomate
  • * sare,piper,usturoi granulat
  • * verdeturi italienesti(optional)
  • * patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii si ciuperci:

Intr-o oala se pune apa cu sare,cand da in primul clocot se pun spaghetele si se fierb aprox 10 min pana se inmoaie.Cand s-a fiert se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Sosul:
Ceapa tocata fff marunt si morcovul dat pe razatoare se calesc in 2-3 linguri de ulei pana se inmoaie.

Ciupercile se curata,se spala si se stropesc cu otet,apoi se taie felii subtiri.Peste ceapa si morcov se adauga ciupercile,usturoiul tocat si condimentele si se amesteca.
Dupa aproximativ 5 minute se adauga rosiile cu bulion,pasta de tomate si 1 ceasca cu apa calda.Se lasa pe foc pana se ingroase putin sosul.

Peste spaghete se toarna sosul cald si se servesc cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
citeste mai mult
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii