Spaghete cu pleutorus

de Panacris in Spaghete, 19 Apr 2012 | 2995 vizualizari

 

Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • ceapa verde 1 legatura,
  • usturoi verde 1 legatura,
  • leurda 5 fire,
  • sare iodata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pleutorus:

Ciupercile se spala, se curata si se taie fideluta. Ceapa, usturoiul si leurda se curata si se toaca marunt. Se pune intr/un vas wok, putin ulei de floarea soarelui la incins, se adauga ceapa, usturoiul si leurda si se innabusa cu putin apa. Cand s/au inmuiat verdeturile, se adauga ciupercile si o cana cu apa. Se lasa sa fiarba inabusit cca 20 de minute. Intre timp se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.  Se strecoara si se amestca cu ciupercile. Se servesc fierbinti, se poate presara cascaval ras dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

19.04.2012, 20:33

Multumesc pentru aprecieri!

iry-gabriela 1

19.04.2012, 21:43

Sim0na 1

19.04.2012, 22:58

Si astea-mi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Timbal