... e gata cina! Cine pofteste o portie de spaghete?
Curatam ciupercile si le spalam, apoi le taiem bucatele.
Punem ciupercile la calit in tigaie cu sare si piper dupa gust.
Lasam sa scada apa lasata de ciuperci, apoi le prajim usor.
In alta tigaie punem 1 lingurita de ulei si rondele de carnati afumati.
Le prajim uniform pe ambele fete, adaugam ciupercile calite si presaram patrunjel verde proaspat tocat.
Punem cca 2l apa la fiert cu 1 lingurita de sare.
Cand apa atinge punctul de fierbere adaugam spaghetele si le fierbem la foc potrivit atat cat scrie pe ambalaj (8 minute in cazul meu).
Scurgem spaghetele, nu le clatim si le punem fierbinti in tigaie peste restul ingredientelor deja preparate.
Amestecam, mai adaugam patrunjel daca este cazul si servim.
Pofta buna!