Spaghete bolognese

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 2 Feb 2010 | 18130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -300 g carne tocata(pui am folosit eu)
  • -400 g spaghete
  • -1 plic Maggi Ideea Zilei,baza pentru SPAGHETE BOLOGNESE
  • -1 ceapa mica(optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

Se pun spagetele la fiert in apa fierbinte cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Separat se fierbe pieptul de pui(daca folositi carne tocata nu o fierbeti:)).Dupa ce a fiert putin pieptul il scoateti si il tocati marunt sau il treceti prin masina de tocat,tocati si ceapa foarte marunt si le puneti la calit in 3 linguri de ulei.Plicul de maggi il amestecati cu 300 ml apa si il adaugati in tigaia cu ceapa si carne si mai lasati sa fiarba 5 min(eu am mai adaugat si 2 linguri de pasta dizolvata in apa).Dupa ce au fiert pastele le puneti intr-o strecuratoare si dati un jet de apa rece.Puneti pastele intr-un vas si adaugati sosul,amestecand incet!
Puteti sa le serviti cu branza sau cascaval ras deasupra sau simple!SUNT DELICIOASE!!!!!!!

                                POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev