Spaghete cu sos

de LUK in Spaghete, 12 Feb 2011 | 6849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 300gr rosii taiate cubulete din conserva
  • sare,piper dupa gust
  • o ceapa alba
  • 5 catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • apa
  • un pachet de spaghete
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

         Ceapa curatata se taie marunt si se caleste foarte putin in ulei.Adaugam boiaua si rosiile si amestecam bine.Punem carnea tocata,si putina apa..cat sa acopere carnea.Punem sarea ,zaharul si piperul.Lasam sa fiarba la foc mic 40 de minute mai completand la nevoie cu cate un pic de apa(sa nu se arda  carnea)..Taiem usturoiul feliute si il punem la fiert impreuna cu sosul.Mai lasam 10 minute si sosul e gata.

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa si le punem in farfurie.Punem sosul peste spaghete si decoram cu patrunjel verde tocat marunt..sau daca doriti cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii