Sote de morcovi cu unt si usturoi

de dentistutza in Mancaruri de legume, 5 Aug 2010 | 11882 vizualizari

 

Am mancat intr-un restaurant si au fost foarte gustosi. Am prestat acasa si au iesit la fel.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 morcovi
  • 50 gr.unt
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite zahar brun
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva frunze patrunjel, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de morcovi cu unt si usturoi:

Morcovii curatati si taiati in 2 sau 3 bucati se presara cu zahar si se aseaza in sita pentru gatit la abur. Sita se pune intr-o cratita cu putina apa  la foc mic,cu capac.

Se incearca cu furculita,nu trebuie sa fie prea moi. Se scot din dispozitiv,se feliaza si se amesteca intr-un bol cu untul topit si usturoiul taiat foarte fin. Se asezoneaza dupa gust si cine doreste ii poate presara cu putin patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi cu unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

06.08.2010, 12:50

imi place cum suna asa ca 5 f

rivka 1

06.08.2010, 20:23

foarte faina reteta am pus-o la favorite si o fac si eu!

adry88 1

30.05.2011, 21:21

da sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor