Sote de morcovi cu unt si usturoi

de dentistutza in Mancaruri de legume, 5 Aug 2010 | 11650 vizualizari

 

Am mancat intr-un restaurant si au fost foarte gustosi. Am prestat acasa si au iesit la fel.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 morcovi
  • 50 gr.unt
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite zahar brun
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva frunze patrunjel, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de morcovi cu unt si usturoi:

Morcovii curatati si taiati in 2 sau 3 bucati se presara cu zahar si se aseaza in sita pentru gatit la abur. Sita se pune intr-o cratita cu putina apa  la foc mic,cu capac.

Se incearca cu furculita,nu trebuie sa fie prea moi. Se scot din dispozitiv,se feliaza si se amesteca intr-un bol cu untul topit si usturoiul taiat foarte fin. Se asezoneaza dupa gust si cine doreste ii poate presara cu putin patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi cu unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

06.08.2010, 12:50

imi place cum suna asa ca 5 f

rivka 1

06.08.2010, 20:23

foarte faina reteta am pus-o la favorite si o fac si eu!

adry88 1

30.05.2011, 21:21

da sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba soacrei