Parca m-am saturat de carne cu...,carne la....,carne ,carne ,carne ...gata azi legume si nu oricum ci la cuptor cu menta,lamaie si paprika marocana acompaniate de un sos de iaurt cu ceapa caramelizata si ceva castravete,niscai menta ...da sa va spui:
Se curata legumele se taie cubulete si intr-un castron amestecam cu ulei de masline si condimentele de mai sus+sucul de la jumatate de lamaie.Rasturnam apoi in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt .Cuptorul il preincalzim la 200 gr si lasam legumele pana se rumenesc.
Intre timp ne ocupam de sosul de iaurt ,intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si ceapa taiata pestisori.Cand devine sticloasa adaugam zaharul si nu plecam de langa ea ,pe feisbuk nu-i nic interesant :)),lasam pana prinde culoarea chihlimbarului. Dam deoparte apoi lasam la racit si dupa amestecam cu iaurt,punem si castravetele taiat cubulete mici,mici,menta taiata si sare doar inainte de a servi....intre timp sant gata si legumele...
Pofta mare!!