Sote de mazare cu morcov

de divainbucatarie in Mancaruri de legume, 1 Mar 2011 | 5117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mazare verde
  • 1 morcov
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • cateva fire de patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de mazare cu morcov:

Dam morcovul prin razatoarea mare si il calim in unt. Adaugam mazarea curatata. Punem apa fierbinte cat sa le acopere si le lasam sa fiarba. Adaugam sare, patrunjel smantana si faina, continuand sa fierbem pana scade apa. Daca mazarea nu este inca fiarta, mai punem apa fierbinte si lasam pe foc inca 5-6 minute (sau pana scade iar apa), fara sa acoperim craticioara cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de mazare cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

01.03.2011, 21:02

Multumesc Cris!

kamy 1

02.03.2011, 10:46

buna

divainbucatarie 1

03.03.2011, 09:03

Multumesc Kamy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de dovlecei a la Ionela