Sos de rosii coapte cu usturoi

de Oana in Sosuri, 28 Iun 2009 | 20856 vizualizari

 

Iata o alternativa la clasicul mujdei de usturoi. Este un sos potrivit pentru fripturi sau legume la grill sau pane.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • o capatana mare de usturoi
  • sare
  • o cescuta cu apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii coapte cu usturoi:

Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat, sare si apa si se omogenizeaza bine.

Astazi ne-am gratarit cu Bucatarasu' si am pregatit o masa pe cinste, de ne-am lins toti pe boticuri :)))

Sosul a fost perfect langa dovleceii pane, puiul pe jar, ardeii copti si cartofii noi in folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii coapte cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Miha 1

28.06.2009, 23:51

Ador rosiile coapte! Sa va fie de bine masa!

Oana 1

28.06.2009, 23:58

Multumim!

Bucataras 1

29.06.2009, 23:13

si ioooooooooooo, iar alea din poza au fost delicioase. le-am mincat cu dovlecei pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu smantana gustos si usor de preparat