Sos de iaurt cu usturoi

de - Andreea - in Sosuri, 1 Iul 2013 | 5105 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe un site culinar...

 

INGREDIENTE

  • 5 catei usturoi
  • 125 ml iaurt simplu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de iaurt cu usturoi:

Usturoiul se curata si se piseaza.

Se adauga sare,piper si ulei.

Se amesteca bine.

Se adauga iaurtul si la urma patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu cartofi pai ,friptura...

2

De asemenea e bun ptr marinat carnea la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Micutza Luana 1

01.07.2013, 13:53

bun

mena29 1

01.07.2013, 13:59

Sim0na 1

01.07.2013, 14:03

bun sosul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru peste