Sos de hrean cu mere

de Gusti in Pt. carne, 24 Dec 2009 | 11752 vizualizari

 

Rapid si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • pasta de hrean in otet
  • mere din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean cu mere:

Daca doriti sa puneti pe masa un sos de hrean delicios, atunci este obligatoriu sa-l preparati cu ajutorul merelor. Este o combinatie pe care am intilnit-o la Viena. Contine pasta de hrean in otet si mere din compot, sau mere coapte. Are un gust deosebit, delicat chiar si se consuma impreuna cu friptura de porc sau de vita ...

TIPS-URI

1

se folosesc mere din compot si pentru a evita un aspect neplacut care ar putea fi cauzat de "oxidarea" merelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean cu mere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

fluturas 1

26.12.2009, 00:52

trebuie sa incerc...daca nu-mi place
Bucataras e de vina!

Oana 1

27.12.2009, 22:44

E demetial! Eu am papat la Viena Cred ca merge si cu mere coapte

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii