Somon en papiotte

de nico15 in Somon, 7 Aug 2014 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somon,
  • 300 g de cartofi,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • ½ de ardei,
  • 20 boabe de mazare,
  • 20 boabe (seminte) de rodie,
  • ½ de mango,
  • ulei,
  • unt,
  • usturoi praf,
  • vin rosu,
  • ½ lamaie,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon en papiotte:

 Pregatim pestele dupa cum urmeaza, saram piperam si ii facem cateva crestaturi. Cartofii ii curatam, ii spalam si taiem in cubulete dupa care ii fierbem 15 minute, ii scurgem de apa si ii lasam in asteptare.

Taiem ceapa verde oblic, ardeiul si rosiile cubulete. 

 Luam o tava o ungem cu ulei, separat formam patru pachetele din hartie cerata. Asezam hartia cerata, ungem cu putin ulei, asezam cartofi, pestele deasupra, ceapa, ardei, mazare, ardei, lamaie si ardei iute.

Presaram un praf de boia, usturoi, deasupra punem unt si verdeata, capere si sigilam papiotta. La fel procedam cu toate patru. Dam la cuptor aproximativ 25 de minute in functie de cat de gros este fileul de peste.

Pregatim un sos, taiem mango in cubulete, adaugam si semintele de rodie, intr-o tigaie punem putin unt, adaugam mango, ardei iute, caperele si rodia, dupa care punem vinul rosu si lasam sa scada. Dupa ce a scazut vom blenda totul foarte bine si vom strecura. Iese un sos dulce-acrisor si picant in acelas timp.

Aranjam dupa imaginatia fiecaruia dintre noi si servim.

 

Pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon en papiotte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
Când un Chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla:... citeste mai mult
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
RETETA RECOMANDATA
Somon cu salata de cartofi