Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

de Satisfyyourcravings in Somon, 31 Mai 2016 | 4107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
  • sare
  • piper
  • 1 legatura sparanghel
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 castravete
  • 1 morcov
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
  • ulei de masline
  • orez brun, gatit, pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute. 

Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol. 

Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez. 

Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de spumant Rhein si portocala