Periodic si ciclic :D imi schimb preferintele in materie de condimente sau verdeturi . Acum de exemplu sunt fan oregano si leustean . Asa ca adaug unul din aceastea la preparate , sa vad cum se potrivesc . azi a venit randul pestelui + oregano .
Feliile de somn se spala ,se incresteaza si se lasa la marinat o ora in zeama de lamaie , bulion , ghimbir , cimbrisor ,sare si boia . Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt , in increstaturi puneti busuioc proaspat si rondele de usturoi verde .Stropiti cu ulei de masline . Dati pestele la cuptor 20 minute la 220grade , pana devine rumen .
Feliati rosiile pe care le sarati si le presarati din belsug . cu oregano . Taiti cascavalul dreptunghiuri subtiri . Asezati pe fiecare felie de peste un dreptunghi mic de cascaval , rosia si iaras cascaval .Stropiti din nou cu ulei si dati 5 minute la copt. Serviti somnul asezonat cu legume proaspete .
Eu am gasit loc in tava si pentru niste Fish-fingers .