Pulpa de porc se feliaza in bucati de 1cm grosime.
Punem folie alimentara pe un tocator mare din lemn, asezam feliile de carne, acoperim cu folie alimentara si batem bucatile de carne cu ciocanul pentru snitele.
Asezonam bucatile de carne cu sare si piper dupa gust.
Pregatim si asezam farfuriile in urmatoarea ordine: farfuria cu bucati de carne, apoi farfuria cu faina, castronelul in care am batut cele 3 oua cu un praf de sare iar la final farfuria cu pesmet.
Punem cca 50-70ml ulei la incins in tigaia antiaderenta.
Trecem bucatile de carne intai prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.
Le punem in tigaia cu ulei incins si le prajim uniform pe ambele fete.
Scoatem snitelele pe hartie de bucatarie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.
Se servesc fierbinti sau reci; noi le-am servit cu piure de cartofi si sos de soia.
Pofta buna!