initial vroiam sa fac niste snitele si-atat...dar mi s-au parut prea banale...asa ca le-am schimbat putin forma....
carnea de porc se taie felii subtiri ( eu am folosit gata portionata) si se bate cu ciocanul de snitele ff fin, dar sa nu se rupa( eu cand bat carnea, stropesc cu putina apa, asa nu se rupe si nu se leaga de fundul de lemn)., se sareaza si pipereaza dupa gust.
se feliaza sunca subtire, mozzarella se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in trei , astfel incat sa rezulte niste bastonase mai groase.
se bat bine doua oua , sau in fc de cantitatea de carne, cate sunt necesare...., se pune putina faina si se amesteca bine; pe o alta farfurioara se mai pune putina faina, prin care se vor da rulourile.
se ia o bucata de snitel, se asaza peste ea felia de sunca apoi bastonasul de mozzarella, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
dupa ce s-au facut rulourile, se trece la prajit...fiecare rulou eu l-.am dat prin putina faina, apoi prin ou si l-am pus in tigaie la sfarait....am facut cateva si fara ou, doar prajite asa direct. cele prajite fara ou sunt mai crocante, cele cu ou mai moi...depinde cum va place. pozele sunt asa si -asa...nu am avut timp s afac poze ca lumea...erau flamanzi barbatii mei!!!!!