Snitele in crusta de ovaz cu garnitura de orez si soia

de Valclaudia in Porc, 8 Feb 2015 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru pilaf:

  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov potrivit
  • 2 linguri ulei
  • 50 gr. soia granulata
  • 150 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 2 lingurite sos de soia
  • patrunjel verde

Pentru snitele:

  • pulpa de porc, cca 500 gr.
  • sare, piper, marar uscat pentru condimentat carnea
  • 2 oua
  • 3 linguri faina alba
  • 100 gr. fulgi de ovaz
  • ulei pentru prajit

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in crusta de ovaz cu garnitura de orez si soia:

Carnea se spala, apoi se taie felii, se aseaza intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.

Condimentam carnea si o lasam peste noapte la rece.

A doua zi batem ouale intr-un castronel cu un praf de sare.

Intr-o farfurie punem faina alba si in alta farfurie fulgii de ovaz.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, trecem fiecare felie de carne prin faina, apoi prin ou batut iar la final prin fulgii de ovaz apoi le asezam in tigaie in ulei incins si le lasam sa se prajeasca uniform pe ambele parti, pana devin snitelele aurii.

Le scoatem pe servete absorbante de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Pentru pilaf curatam ceapa si morcovul, le spalam si le taiem cubulete.

Le punem la sotat in doua linguri de ulei pana se inmoaie legumele,presaram bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, adaugam orezul clatit in apa rece si punem 250 ml apa rece in cratita peste toate ingredientele enumerate mai devreme.

Amestecam din cand in cand sa nu se lipesca orezul de cratita, dupa ce a scazut apa adaugam granulele de soia si mai punem 1/2 cana apa rece.

Lasam inca 10 minute mancarea la foc mic sa scada apa si sa se umfle soia, oprim focul,adaugam 2 lingurite sos de soia, presaram patrunjel verde si servim pilaful cu snitelele crocante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in crusta de ovaz cu garnitura de orez si soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut