Snitele din piept de pui

de MotanLaOale in Pui, 2 Mar 2011 | 18708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 400g-500g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza si se bate usor cu ciocanul de snitele.

Se pun pe o farfurie nesuprapuse se presara cu vegeta si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.

Ouale se bat bine cu un praf de sare intr-un castron.

Pesmetul si faina se pun in doua farfurii.

Snitelele se trec prin faina, prin ou, prin pesmet si se pun la prajit intr-o tigaie in uleiul incins.

Eu am facut si fara pesmet trecand snitelele prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si prajindu-le.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe prosop absorbant.

Sunt bune cu orice garnitura.

Eu le-am mancat cu mancare de fasole verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

03.03.2011, 17:18

asa este

Zambareata 1

19.11.2011, 18:59

motanulee....iti fur reteta... arata bine si am o foameeeee...

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:29

Cu placere

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti