Snitele din parizer

de MotanLaOale in Porc, 7 Iun 2020 | 7900 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

07.06.2020, 16:22

Eeeeee,ti-ai adus aminte de vremuri apuse!)))))

mirela0911 1

07.06.2020, 17:08

Pfoaiiii, de cand nu am mai mancat! Ce bune erau!

madi_marin 1

07.06.2020, 17:34

Si mie imi plac!

Constelatialeu 1

07.06.2020, 20:52

Eu o zic direct, nu-mi place.....vreau parizer gol, neimbracat....

MotanLaOale 1

07.06.2020, 21:20

Multumesc

Adi 1

07.06.2020, 21:34

Bune!

Gherca Daniela 1

07.06.2020, 22:27

Panacris 1

08.06.2020, 16:24

Vaiiii, ce aminitiri gustose!

dantes 1

09.06.2020, 11:32

Rocsi 1

09.06.2020, 20:39

Ce mai mancam in copilarieee! Tin minte ca luam parizer de la cineva care lucra in fabrica de mezeluri! Cu gustos era si bun!

MotanLaOale 1

10.06.2020, 01:25

Multumesc

deyutzky 1

19.06.2020, 17:07

ce bunatateee

Anett 1

06.12.2021, 14:04

Gustul copilariei!

MotanLaOale 1

06.12.2021, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parizer din piept de curcan in ou