Snitele de pui cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2021 | 2112 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • pesmet(eu am avut pesmet facut in casa)
  • 250 g l'ortolan
  • 100 g leurda
  • rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu leurda:

Pieptul de pui il taiem in felii nu foarte subtiri.

Il batem putin cu ciocanul, il asezam pe un tocator si condimentam cu condimente dupa gust pe ambele parti.

Eu prefer sa il pun in lapte cu condimente cel putin 30 min pentru ca iese mult mai fraged; inainte sa ma apuc sa le prajesc, le pun intr-o strecuratoare.

Batem ouale cu smantana si condimente, avem grija sa nu le saram.

Trecem snitele prin faina,ou si pesmet, le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam snitelele, cate o felie de branza, leurda tocata si deasupra felii de rosii.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 10 min pana ce se topeste branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu leurda si bacon