Cartofi noi cu bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2013 | 5884 vizualizari

 

Nu mai stiam ce sa fac de mancare zilele trecute si m-am gandit ca ar fi buna urmatoarea idee ;) A iesit tare bun, sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg. cartofi noi;
  • cateva felii de bacon/kaiser (feliat subtire ca sa devina crocante);
  • sare;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon, la cuptor:

Spalam cartofii noi cu un burete, fara sa curatam coaja.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cartofii. 

Bagam tava la cuptorul incins la 220 grade, pentru 40 minute.

Adaugam peste cartofi, din loc in loc, feliile de bacon/kaiser si mai lasam la cuptor pentru inca 15-20 min pana cand se rumeneste frumos.

Servim cu diferite salate.

TIPS-URI

1

E tare gustos daca punem alaturi putin usturoi, smantana si o bucatica de branza ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor