Cartofi noi cu bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2013 | 6057 vizualizari

 

Nu mai stiam ce sa fac de mancare zilele trecute si m-am gandit ca ar fi buna urmatoarea idee ;) A iesit tare bun, sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg. cartofi noi;
  • cateva felii de bacon/kaiser (feliat subtire ca sa devina crocante);
  • sare;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon, la cuptor:

Spalam cartofii noi cu un burete, fara sa curatam coaja.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cartofii. 

Bagam tava la cuptorul incins la 220 grade, pentru 40 minute.

Adaugam peste cartofi, din loc in loc, feliile de bacon/kaiser si mai lasam la cuptor pentru inca 15-20 min pana cand se rumeneste frumos.

Servim cu diferite salate.

TIPS-URI

1

E tare gustos daca punem alaturi putin usturoi, smantana si o bucatica de branza ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor