Snitele de pui cu iaurt, incredibil de gustoase si pufoase
Am incercat sa schimb putin reteta si am adaugat iaurt in bechamel. Au iesit foarte gustoase si pufoase.
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: piept de pui, ou iaurt, apa minerala, condimente si ulei pentru prajit
Ingrediente pentru Snitele de pui cu iaurt, incredibil de gustoase si pufoase:
Cum se prepara Snitele de pui cu iaurt, incredibil de gustoase si pufoase:
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie fasii, dupa preferinta. Se sareaza si se condimenteaza carnea cu condimentele pentru mititei. Lasam deoparte si ne apucam de bechamel. Punem oul intr-o farfurie adanca, il batem bine ca pentru omleta, adaugam sare, iaurtul, apa minerala si faina pana devine un aluat de consistenta smantanii.
Incingem uleiul si luam cate o fasie de piept si o trecem prin bechamel si o prajim in tigaie pe ambele parti. Punem un servetel de hartie pe farfurie ca sa absoarba surplusul de ulei de la prajit.
Sunt delicioase simple sau cu Piure de cartofi, cu Cartofi ca cei prajiti, orez sau dupa imaginatie.
Pofta buna !
Va recomandam si reteta Snitele de pui cu cascaval