Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb

de katty in Porc, 29 Oct 2017 | 10439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc(cotlet)
  • sare
  • piper negru macinat
  • chilli
  • 150 gr iaurt
  • 4 oua
  • 2 linguri faina alba
  • usturoi granulat
  • fulgi de porumb
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb:

Spalam carnea, o stergem bine, apoi o taiem feliute subtiri, pe care le mai batem putin cu ciocanul de snitele.

Intr-un castron punem iaurtul, sare, piper si bucatile de carne. Le masam bine, astfel ca fiecare bucata sa fie acoperita de amestecul cu iaurt. Acoperim castronul si il lasam la  frigider pentru 1-2 ore. Batem ouale cu sare, piper, chilli, usturoiul granulat si faina, pana obtinem un amestec omogen.

Fulgii de porumb ii sfaramam putin si ii punem intr-un castron. Trecem fiecare bucata de carne mai intai prin amestecul  de ou, apoi prin fulgii de porumb si o asezam pe o tava pe hartie de copt. Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptor.  Cand snitelele s-au rumenit dedesubt, le intoarcem pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie (Racituri de porc)