Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

de lili in Porc, 26 Sep 2010 | 8874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 100 ml lapte
  • 4-5 oua
  • faina
  • un pahar apa minerala (bere, lapte)
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cartofi pai (opariti):

Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragezeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min. Pe urma pregatim o pastella din oua si  faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte. Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.  Ca si garnitura am facut cartofi pai. Am curat cartofii, i-am taiat si i-am oparit cca 2-3 minute, dupa care i-am asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne şi legume de toamnă la cuptor