Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

de lili in Porc, 26 Sep 2010 | 8893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 100 ml lapte
  • 4-5 oua
  • faina
  • un pahar apa minerala (bere, lapte)
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cartofi pai (opariti):

Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragezeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min. Pe urma pregatim o pastella din oua si  faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte. Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.  Ca si garnitura am facut cartofi pai. Am curat cartofii, i-am taiat si i-am oparit cca 2-3 minute, dupa care i-am asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval